Кошик
171 відгук
+380505440653
+380 (50) 544-06-53
+380 (67) 540-44-47
Ул. шевченка, 52 (на пересечении ул.Шевченка и Черновола), Полтава, Україна
Интернет-магазин "Водограй"
Кошик
  • 1
  • 2
  • 3
Мантоварка, пароварка 6 л, 13 л, 15 л, Біла Калитви
влево
  • Мантоварка, пароварка 6 л, 13 л, 15 л, Біла Калитви, фото 2
  • Мантоварка, пароварка 6 л, 13 л, 15 л, Біла Калитви, фото 3
  • Мантоварка, пароварка 6 л, 13 л, 15 л, Біла Калитви, фото 4
  • Мантоварка, пароварка 6 л, 13 л, 15 л, Біла Калитви, фото 5
вправо

Мантоварка, пароварка 6 л, 13 л, 15 л, Біла Калитви

  • В наявності

570 грн

+380 (50) 544-06-53
  • +380 (67) 540-44-47
  • +380 (99) 000-26-18
  • +380 (99) 413-10-02
  • +380 (50) 227-87-05
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Мантоварка, пароварка 6 л, 13 л, 15 л, Біла Калитви
Мантоварка, пароварка 6 л, 13 л, 15 л, Біла КалитвиВ наявності
570 грн
Купити
+380 (50) 544-06-53
  • +380 (67) 540-44-47
  • +380 (99) 000-26-18
  • +380 (99) 413-10-02
  • +380 (50) 227-87-05
Опис
Інформація для замовлення

Універсальна парова мантоварка - каструля зі знімними дисками для приготування мантів, парових котлет, риби, картоплі

Мантоварка може використовуватися для приготування будь-якої іншої їжі на пару. Оригінальна конструкція мантоварки дозволяє зберегти вітаміни і незамінна для людей, яким потрібне дієтичне харчування та особливі умови приготування їжі.
Легка, міцна і практична виготовлена з харчового алюмінію. Алюмінієвий посуд володіє підвищеною стійкістю до корозії, швидко і рівномірно нагрівається і не вимагає складного догляду.
Типи джерел тепла: газові та електричні плити
При наявності мантоварки можна дозволити собі готувати такі популярні страви як: манти м'ясні або з гарбуза, лосось, форель на пару по-російськи, ханум по - східному, пигоди по-корейськи, яо маїс по-китайськи, хінкалі по-грузинськи, і безліч інших корисних страв. Чим неодмінно здивуєте і порадуєте своїх близьких і друзів прекрасним святковим столом, при цьому, не вдаючись до послуг дорогих ресторанів або кулінарів-кухарів.
Виробник: Росія Біла Калитви

Мантоварка 6 л, 3 диска

- «Інтеррос»
Ціна - 570 грн
- Калитви
Ціна - 630 грн


Технічні характеристики:
Вага: 2,2
Габаритні розміри 340х280
До складу набору входить: резервуар для води (1 шт. ), сітка знімна (3 шт. ), кришка (1 шт.).

Мантоварка «Калитви» 6 л, 4 диска
Ціна - 630 грн


Технічні характеристики:
Вага: 2,3 Габаритні розміри 350х280

Мантоварка «Калитви» 13 л, 2 диски – 870 грн.
Технічні характеристики:
Вага: 2,4 Габаритні розміри 350х280

Мантоварка «Калитви» 15 л, 4 диска – 990 грн.
Технічні характеристики:
Вага: 2,5 кг
Габаритні розміри 340х29
Виробник Росія

МАНТИ, РЕЦЕПТИ

1 кг борошна, 800-1 ТОВ г яловичини або баранини, 100-200 р. сала або нутряного жиру, 1 кг цибулі, 1-2 яйця, червоний і чорний перець, оцет, сіль.
М'ясо і сало дрібно нарізати або пропустити через м'ясорубку, Додати дрібно нарізану цибулю, перець, налити склянку підсолений ної води, ретельно перемішати і залишити на деякий час.
Борошно просіяти, викласти в миску, зробити посередині поглиблення, вилити туди яйця, перемішати, додати 200-300 г підсоленої води, замісити круте тісто. Воно повинно бути однорідним, без грудочок і не повинно прилипати до рук. Готове тісто накрити чашкою і дати полежати 10-15 хвилин. Розділити тісто на кілька шматків, розкачати качалкою.Щоб тісто не прилипало до качалку, його потрібно час від часу посипати борошном. Розкатане товщиною 1-1,5 мм тісто нарізати на квадратики величиною 10x10 см і покласти на кожен квадрат тесту по столовій ложці фаршу. Протилежні кути квадратів з'єднати, зліпити у вигляді конвертика, потім защипати попарно куточки отриманого конвертика. Вскипяченную воду круто посолити. Піддони змастити олією і укласти на них манти так, щоб вони не стикалися один з одним. Встановити піддони ярусами на резервуар для води, закрити кришкою і варити 40 хвилин. Готові манти зняти з піддону шумівкою.

МАНТИ З КАРТОПЛЕЮ

1 кг борошна, 1 кг картоплі, 200 г топленого вершкового масла або 250 г шкварок або 250 г нутряного жира3 500-600 г цибулі, червоний і чорний перець, сіль, Очищений картопля нарізати дрібними кубиками, додати дрібно нарізану цибулю, масло або нутряний жир, посолити, поперчити, перемішати. З цього фаршу приготувати манти, час варіння-близько 30 хв. Фарш можна приготувати й іншим способом. Картоплю відварити у мундирі, почистити, зробити з нього пюре, додати цибулю і топлене масло, посолити поперчити і перемішати. Манти з таким фаршем варяться 10-15 хвилин.

МАНТИ з гарбузом

1 кг борошна, 1 кг гарбуза, 300 г вершкового або топленого масла, 500-600 г цибулі, 1 яйце, сіль.
Гарбуз почистити, нарізати дрібними кубиками або натерти на крупній тертці, додати дрібно нарізану цибулю, вершкове масло. Все перемішати, посолити і дати постояти. Далі манти готуються як зазвичай.

КОТЛЕТИ ПАРОВІ

500 г м'яса, 80 г білого хліба, 20 г рослинного і вершкового масла, 5 г солі. М'ясо провернути через м'ясорубку 2 рази, змішати з розм'якшеним у воді і віджатим білим хлібом, знову провернути, посолити, влити рослинне масло і добре збити. З фаршу сформувати котлети або фрикадельки і відварити на пару. Перед подачею на стіл полити вершковим маслом.

РИБА ПІД СОУСОМ

500 г риби, 75 г сметани, 20 г вершкового масла, 30 г борошна, яйце, сіль. Рибу очистити, вимити, розрізати на порції і відварити на піддоні до готовності, З борошна, масла і сметани приготувати соус. Додати в нього дрібно порзане яйце, посолити і добре перемішати. Перед подачею полити рибу соусом.

КАРТОПЛЮ НА ПАРУ

500 г картоплі, 20 г вершкового масла, кріп, петрушка, сіль. Невеликі бульби очищеної картоплі укласти на піддон, посолити, піддон поставити на каструлю з сильно киплячій водою, закрити кришкою і варити до готовності. На тарілку з гарячою картоплею покласти вершкове масло, посипати кропом і зеленню петрушки.

 

Доставка по Україні. Полтава, вул. Шевченка, 52 маг "Водограй" ( вхід з вул. Куйбишева ),тел. 0990002618, 0987318202, 0666090801 .Дзвонити з 9.30 до 16.30

  • Ціна: 570 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner